Měna
  • Česká koruna Kč
  • Euro €
Tel.: 775 260 259

Potisk hrnků

Hrníček je zakázáno používat v mikrovlné troubě.

Produkty, které přichází do styku s potravinami a pokrmem podléhají vyhlášce č. 38/2001 Sb., vyhláška Ministerstva zdravotnictví o hygienických požadavcích na výrobky určené pro styk s potravinami a pokrmy.

Tato vyhláška stanovuje podmínky potisku hrnků tak, že při potisku do vzdálenosti 2 cm od horního okraje se stále jedná o nádobí. Při potisku k hornímu okraji se  jedná pouze o reklamní předmět- NEPOUŽÍVAT.. Ust. § 2 dané vyhlášky totiž stanovuje okrajem pro pití 20 mm široký pás podél horního okraje na vnější straně naplnitelných výrobků, který může při pití z těchto výrobků přicházet do styku s ústy.

Tato vyhláška dále upravuje v ust. § 6, že k barvení, potiskování a dekoraci výrobků určených pro styk s potravinami se smí použít jen barviv a pigmentů, které budou ve výrobcích pevně zakotveny a budou vyhovovat požadavkům čistoty upraveným v příloze č. 1. Ve druhém odstavci pak stanovuje, že Výrobky určené pro styk s potravinami mohou být potištěny jen na plochách, které nepřicházejí do styku s potravinami. U výrobků tvořených několika vrstvami může být potisk v mezivrstvě. Potisk nesmí pronikat nebo být otisknut na plochách, které přijdou do styku s potravinami.

 

Na hrnky se vztahuje Vyhláška č. 38/2001 Sb., vyhláška Ministerstva zdravotnictví o hygienických požadavcích na výrobky určené pro styk s potravinami a pokrmy.

 

Potiskneme
Trička.cz

Nejen trička, ale i kryty na iPhone 13 máme skladem.

Navrhnout vlastní design

ORIGINÁLNÍ MOTIVY

nové modely mobilů

Rychlé doručení

v co nejkratším termínu

Vlastní motiv nebo text

kvalitní materiály

Zákaznická linka

od 8 do 17:00 hodin